Home klantenservice Digitaal lezen

Digitaal lezen

Je kunt Margriet op verschillende manieren digitaal lezen, bijvoorbeeld op Margriet.nl maar ook in de Margriet app. Lees hieronder meer over alle digitale producten van Margriet.

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 01 14
Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Het is afhankelijk van je abonnementsvorm wat je wel of niet digitaal kunt lezen. Je krijgt toegang door in te loggen met je account.

Veelgestelde vragen

1

Account aanmaken en inloggen

Nog geen account? Ga dan naar Service en klik 'inloggen' om een account aan te maken. De rest wijst zich vanzelf. Ben je de inloggegevens vergeten of heb je een andere vraag over je account, ga dan naar de veelgestelde vragen.

2

Margriet.nl

Het leukste van Margriet én vele extra's vind je op Margriet.nl. Beleef de nieuwste avonturen van onze online columniste Angela Groothuizen, vind handige gezondheidstips, scroll door de rubrieken Puberperikelen, blijf op de hoogte van het laatste entertainment nieuws óf lees jouw maanhoroscoop. Zorg dat je bent ingelogd voor onbeperkt toegang op margriet.nl.

ps. Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief op margriet.nl/nieuwsbrief en ontvang wekelijks het leukste van Margriet rechtstreeks in je inbox.

3

Margriet app

Download de app voor het leukste van Margriet. In je app vind je vanaf nu ook wekelijks het digitale magazine. Je leest hier het weekblad Margriet zoals je haar kent, maar dan met alle voordelen van digitaal. Scroll door je favoriete rubrieken, verrijkt met bewegend beeld, extra foto’s, prachtige video’s, podcasts en handige linkjes. Ook vind je hier extra vervolgverhalen en hebben we iedere dag een andere columnist.

Het Digitale Magazine is gratis en exclusief voor ingelogde gebruikers.

4

Digitale magazine

Altijd Margriet bij de hand waar en wanneer je maar wilt. Lees elke week de digitale versie van Margriet en ervaar de voordelen van digitaal lezen. Van gezondheidstips en bijzondere interviews tot de laatste actualiteiten. Belangrijk: zorg dat je bent ingelogd zodat je onbeperkt toegang heb tot alles van Margriet.

Download de app op uw smartphone via de de App Store of Google Play en log direct in met uw account!

Direct contact met Margriet
Direct contact met één van onze medewerkers? Bel 088 - 550 0114 Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Zo neem je contact met ons op